Restaurantul pensiunii Casa Ober

Despre restaurantul nostru

Micul dejun este pregatit sub forma de bufet deschis in fiecare zi intre orele 8.30 si 10.30.

Mese incluse: Pachetele incep cu cina in ziua sosirii si se termina cu mic dejun in ziua plecarii.

Cina se poate servi intre orele 19.00 si 21.00, puteti servi oricate preparate/portii doriti din meniul gatit zilnic format din aproximativ 8 preparate culinare, preparate gatite, diverse preparate la cuptor si gratar, produse vegetariene, garnituri si salate diverse.

Pe masa de servire din restaurant (bufet) veti gasi fructe proaspete de sezon si diverse snacksuri facute in casa (pateuri, placinte, cornulete, etc) si/sau chipsuri de casa si covrigei.

Nota: nu acceptam servirea meselor incluse in camere. De asemenea nu acceptam iesirea in afara restaurantului cu vesela, tacamuri si/sau pahare, cani, etc din inventarul restaurantului. Va multumim pentru intelegere!

Bauturi incluse in pachetele all-inclusive: bere la draft, vinul casei alb, roze si rosu, tuica de pruna, diverse tarii si cocktailuri (long drinks), racoritoare, apa plata/minerala, diverse sortimente de cafea si ceaiuri. Toate acestea se servesc numai la pahar, fara exceptii, zilnic in intervalul 8.30- 22.00 (ora inchiderii restaurantului). Dupa aceasta ora o zona din restaurant va ramane deschisa pentru oaspeti pe toata durata noptii. Oaspetii pot folosi acest spatiu pentru diverse jocuri, socializare, etc, cu respectarea regulamentului de cazare disponibil in ghidul oaspetelui (respectarea orelor de liniste, fumatul interzis, etc).

Unitatea

Ober Consult SRL

J08/1349/2007
CUI: 21760734

Follow

Social

Inscrie-te pentru

Newsletter

© 2021 Toate drepturile rezervate. Webdesign Brasov

Scroll to top